Fashion Millennial

Mijn liefde voor de plissé rok

30 maart 2017
plissé-skirt-fashion-pleaded-rok

Sinds een tijdje zijn de plissé rokken terug in. En ik ben fan! Intussen heb ik drie exemplaren in mijn kast hangen. Een velvet blauwe voor de winter, een zilveren voor feestgelegenheden en een goudkleurig gele die ik het hele jaar door kan dragen. Die laatste is mijn favoriet. De kleur is zo schoon en past eigenlijk wonderwel bij alles! Als ik die rok aanheb, voel ik mij gewoon een wandelend zonnetje eigenlijk.

Plissé rokken zijn heel dankbare kledingstukken. Je kan ze super casual dragen met sneakers, casual losse t-shirt en een biker leren jasje bijvoorbeeld (mijn lievelingslook). Met hakken eronder en een aanpassende top kan je dan weer zo naar een feest.

plissé-skirt-fashion-pleaded-rok

plissé-skirt-fashion-pleaded-rok

Het leukste van de plissé rok vind ik het gevoel dat het je geeft als je hem aanhebt. Met mijn gele kom ik precies zo uit de set van La La Land gewandeld, vind ik. Haha. Ermee dansen is dan ook de max! En laat dat dan net zo wat de belangrijkste voorwaarde zijn voor een kledingstuk bij mij 😉

plissé-skirt-fashion-pleaded-rokplissé-skirt-fashion-pleaded-rokplissé-skirt-fashion-pleaded-rok

Photos by Nathalie Delbaere

Ben jij fan van de plissé rok?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
8

You Might Also Like

2 Comments

  • Ons Anke 30 maart 2017 at 19:49

    Love it!
    Superzonning, je straalt in deze rok! X

  • Leave a Reply