Fashion

OUTFIT POST: This city is my runway.

3 mei 2017
parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

Zoals jullie konden zien op mijn Instagram story, ging ik vrijdag shoppen met ons mama. Onze lievelings-quality time, samen shoppen :p Heerlijk was het! De mode nu is helemaal mijn stijl en ik moest mij dus serieus inhouden. Uiteindelijk kochten we nog altijd veel te veel 😬 Maar jeuj! Tijd voor een nieuwe outfit post dus!

Voorbije zondag ging ik nog eens op pad met vriendin en topfotografe Nathalie Delbaere. We trokken naar de locatie die al even bovenaan ons lijstje stond, de parkbrug op ‘t Noord. Het weer was ideaal, wel wat veel wind maar oh zo heerlijk die warmte van de zon 😍

Ik koos voor één van mijn kostuumbroeken met een romantische blouse met ruches. Ik hou van romantische bloezen en die blijken ineens kei hard IN te zijn, jeuj! Ik heb er dan ook ineens nog 2 toegevoegd aan mijn collectie :p Of course combineer ik dat met mijn favoriete leren jas. En voilà, instant Margot-outfit. Nog wat pimpen met opvallende boho-oorbellen (ik ben helemaal fan van de floshen-trend) met bijpassende bordaux lippenstift, een hakje dabei  en ik voel mij fotoshoot-waardig. Of course draag ik Arum haar clutch van Kókùmo erbij 😉

De Parkbrug is zó’n dankbare locatie (en natuurlijk is Nath ook een topfotograaf;) dat de foto’s selecteren bijna een onmogelijke opdracht was. Dus hierbij een overdaad aan foto’s! Enjoy!

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit
parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit
parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit
parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

 

parkbrug-antwerp-antwerpen-fashion-outfit-romantic-biker-ruches-blouse-streetstyle-style-work-outfit

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
4

You Might Also Like

1 Comment

  • Ons Anke 21 juni 2017 at 18:11

    Die laatste foto is zo vrolijk, maakt me mee blij! Ik deel de liefde voor floshen, die oorbellen zijn fab! X

  • Leave a Reply