Fashion Millennial

OUTFIT POST: paillet plaisir

20 juni 2017
paillet-outfit-post-summer-classy

Een tijdje geleden kocht ik een blouse met pailletten. Normaal ben ik niet zo een paillet-type, maar toen ik dit zag, was ik direct verliefd. Een outfit-post met dit blouseje moest er dus toch eens van komen 🙂

Het is makkelijk te combineren, maar voor deze post koos ik voor een geklede high waisted broek in het oudroze. Speciaal voor de foto deed ik mijn classy sandalen aan, maar eerlijk, normaal draag ik gewoon mijn Reebok’s met roos accentje aan de hielen.  🙄

Genoeg geluld over den outfit! Tijd voor de foto’s!

paillet-outfit-post-summer-classy
paillet-outfit-post-summer-classy
paillet-outfit-post-summer-classy
paillet-outfit-post-summer-classy
paillet-outfit-post-summer-classy
paillet-outfit-post-summer-classy
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

You Might Also Like

1 Comment

  • Ons Anke 21 juni 2017 at 09:33

    Dit woehoew-ik-hou-wel-van-pailletten-type is ook fan! Echt een superleuk bloesje! X

  • Leave a Reply