Start here

Margot-love-blog-adulting-twenty-something-life-balance-mindfulness-fashion-travel-inspiration-tips-young-generation Y-millennial-over-mij-de vos

Hoi!

Ik ben Margot. Het meisje (of de vrouw?) achter My Millennial Mind.

Mijn verhaal in ’t kort: ik studeerde en behaalde een aantal diploma’s. Ik stortte mij in het werkleven en bereikte al snel mijn droomjob. Ik ging samenwonen met mijn super-man in ons super-appartement. Ik was superwoman die alles deed zoals het hoort. En ik was doodongelukkig.

Ik was uit balans. En mijn lichaam liet het me merken. Ik werd bang van het leven en wist met mezelf geen blijf meer. Na deze turbulente periode heb ik een keer mijn verhaal uitgetypt. Na het te laten lezen door mijn ouders, broer en enkele vrienden, kwam ik tot het besef dat er heel wat topics inzitten die voor veel millennials herkenbaar zijn. Ik werd aangemoedigd om mijn verhaal te delen. Zo ontstond het idee voor deze blog.

Deze blog draait echter niet rond mij. Ik wil jullie helpen en inspireren telkens vanuit mijn eigen ervaring.  Ik wil mensen samenbrengen om elkaar wegwijs te maken in het leven. Het kan hier gaan over diepzinnige levenslessen, carrièrepraatjes maar even goed over fashion , reizen en lifestyle inspiratie. Ik wil hier een community oprichten en zo elkaar aanmoedigen die persoonlijke balans te vinden!

Ik hoop dan ook dat je iets hebt aan de artikels die ik post! Laat het me alleszins zeker weten!

Gebruik #MyMillennialMind zodat we samen kunnen leren, groeien en balans vinden! Let’s connect!

PS: ik schrijf graag, maar herlees mijn artikels niet graag. Dus verwacht aub geen gecopywritete artikels hier 🙂 Gewoon woorden recht vanuit my millennial mind and heart to yours! 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
194