Your Millennial Coach

Toen ik niet helemaal goed in mijn vel zat, heb ik véél gelezen. Ik had vanuit mijn studie en werkervaring ook heel wat kennis om uit te putten. En toch geraakte ik er niet aan uit. De beslissing om met een coach samen te werken, was voor mij een enorme hulp. Iemand die van op afstand alles bekijkt en met je meedenkt, kan heel verhelderend werken.

Heb je na het lezen van mijn tips en ervaringen graag dat ik eens met je meedenk? Heb je  het gevoel dat ik je met iets kan helpen? Neem dan gerust contact met me op! Via social media (Facebook, Instagram), e-mail (devosmargot@hotmail.com), allemaal goed!

Oh ja, misschien toch nog even vermelden dat ik ook gekwalificeerd coach ben. Op mijn werk ben ik performance behaviour coach en ik heb HR gestudeerd. Ook deed ik een opleiding als PSYCH-K advanced facilitator. Ik ga hier allesbehalve beweren dat ik de meest gekwalificeerde coach ooit ben (ugh, coach, het woord alleen al). Het meeste van wat ik weet komt vanuit mijn eigen ervaring, een paar opleidingen en my dear friend Google. Maar ik ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn persoonlijke ervaring, kennis en analytische skills mensen kan helpen. So just ask. Maybe I can help.

photo by Nathalie Delbaere

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
31